СЕННИЦИ.BG

По-хубавите сенници :-)

© 2011 Сенници.bg

КАМАКСООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г. с една конкретна цел: производство и продажба слънцезащитни продукти. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда богата гама от над 10 продукта в 65 модела (останалите ни продукти може да видите на www.kamax.bg). От 2001 г. фирмата започва да произвежда и сенници, като през годините постоянно разширява и усъвършенства качеството, визията и моделите, за да Ви предложим днес 13 модела сенници и 69 цвята платове:


Всички сенници се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфктен монтаж. Многообразието от модели, функции и цветове превъзходно допълват и открояват всеки екстериор.

За всички модели предлагаме ел.задвижване, автоматика и аксесоари на Somfy - двигатели, бутони, дистанционни управления, датчици за вятър, слънце и температура, вградено осветление, отопление и др.

Съобразявайки се с индивидуални изисквания или дадености, ние проектираме, изработваме и монтираме нестандртни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти.

“КАМАКС” ООД е производител на всички горепосочени изделия, също така производител и директен вносител на елементите за тяхното производство. Наши търговски партньори са реномирани фирми от бранша, като Hunter Douglas (Холандия), Somfy (Франция), Sattler (Австрия), Selt (Полша) и Stin (Чехия).         

“КАМАКС” ООД разполага със собствена производствена база в гр. Тетевен, разположена на повече от 14 500 кв.м.. Фирмата разполага с машини и оборудване от висок клас, собствен конструкторски отдел и квалифицирани работници. Поръчките се изпълняват в срок от 3 до 15 работни дни и се доставят до съответния клиент. Предлага се и квалифициран монтаж. Всички продукти са придружени с 24 или 36 месечна писмена гаранция.

През Февруари 2004 г. фирма “КАМАКС” ООД успешно е сертифицирана по международния сертификат по качество ISO 9001 от фирма BVQI с акредитацията на UKAS (Великобритания), ANSI – RAB (САЩ) и RvA(Холандия).

Опитът на фирмата, както и продажбата на продукция в над 60 града в България, а също така и износ за САЩ, Швейцария, Белгия, Кипър, Мароко и Сърбия правят нашата фирма една от водещите в този бранш. “КАМАКС” ООД гарантира на своите клиенти високо качество и експедитивност.

Базирайки се на своята широка производствена гама и дългогодишен опит, Ви предлагаме перфектния сенник за Вашите нужи - ние ще задоволим всяка дизайнерска схема и всеки бюджет!